Torna Pop Ràpid, la serie indie de TV3

Marc Creuhet confirma dins del Zoom Festival d’Igualada sobre Televisió que hi haurà segona temporada de la serie indie catalana Pop Ràpid. Pel qui no sabeu d’ella ací vos deixem amb la portada i una descripció.

Música independent, humor i modernitat es barregen entre els ingredients de ‘Pop ràpid’, una ‘sitcom’ de 13 capítols que el 33 va estrenar dimecres 6 d’abril de 2012. Dirigida i escrita per Marc Crehuet, ‘Pop Ràpid’ gira al voltant de les històries del Fede i l’Albert, els components de ‘The Frederics’, un grup de pop ràpid que intenta obrir-se camí en el món de la música i que passa bona part del temps en una sala de concerts on actuen els principals grups de l’escena musical catalana. El Fede i l’Albert, interpretats respectivament per Francesc Ferrer i Alain Hernández, superen la trentena i estan tan interessats a triomfar dalt de l’escenari com a sentir-se integrats entre els més moderns de la ciutat. Al voltant d’aquests dos personatges, dels responsables de la sala i de tots aquells que la freqüenten habitualment, s’estructura una sèrie d’humor en què la ficció comparteix protagonisme amb les actuacions dels principals grups de música del moment.

Vos deixem amb l’entrevista que li han fet al director a AnoiaDiari.cat amb algunes claus i saber-ne més sobre la segona temporada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €