Concert solidari amb Ca Revolta: Maria del Mar Bonet, Al Tall…

Rebem un correu d’Adel·lí a la nostra bústia d’entrada. Ens conta el que volem fer, i clar que sí, de seguida ens posem amb la noticia. I és que Ca Revolta és un dels llocs més emblemàtics de la Ciutat de València. Allí tots em vist al Xavi Castillo, el documental “Ja en tenim prou”, als Pirat’s Sound System o als E.S.O.C. fent burraes -en plenes falles- des del seu balcó. És un lloc neuràlgic al centre de València on són molts anys els que porten al darrere resistint i alimentant alternatives al cap-i-casal.
Tot això no és fàcil de mantenir, i menys si tens a l’Ajuntament de Rita Barberà buscant el forat per on poder entrar. Per això des de Ca Revolta amb els tants i tants amics que tenen organitzen aquestos esdeveniments, per seguir amb la revolta, per seguir amb Ca Revolta.
Enguany els companys que es solidaritzen són especials, formen part del concert solidari a benefici de l’entitat la mallorquina Maria del Mar Bonet, Al Tall -en un dels últims concerts-, Carles Dénia i Joan Amèric. Una gala presentada per Maria Minyana i Josep Manel Casany que serà el 31 de Gener al Palau de Congressos de València que valdrà 15€ anticipada (20 en taquilla) i que es podrà comprar a la mateixa Ca Revolta, a El Cuc de Picanya, a Ca Bassot de Burjassot, o al Terra de Benimaclet.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €