Concert presentació del nou videoclip d’Inèrcia

Els companys de Banyeres de Mariola, un dels grups que ha fet renàixer la nova onada del rock alternatiu a les nostres terres, Inèrcia, presentaran a casa, més concretament al Pub Tic Tac, el seu nou videoclip de la cançó El Secret, del seu últim disc No és cap simulacre. Aquest videoclip ha estat enregistrat per l’Esclat Produccions, els mateixos que ja van fer el Baix de l’Aigua de Tardor.
La vetllada, que serà aquest Divendres 22 a els 24h, començarà amb el concert dels Inèrcia i també comptarà amb els valencians Tardor, és on s’estrenarà per primera vegada l’audiovisual.
Hi haurà dos presentacions, però, online no serà fins al Dilluns 25 que es farà públic. Al llarg del dia la Revista Tres deu l’estrenarem en exclusiva per a tota la xarxa, així que estigueu pendents!
Vos deixem amb el disc No és cap simulacre, que té el grup penjat al Bandcamp per anar fent gola. I per finalitzar recordar-vos que la Tres deu estarem retransmetent-ho en directe a través del nostre compte de twitter fet per a l’ocasió: @Tresdeu_directe, si no podeu vindre seguiu-nos per no perdre-vos ni un segon de la presentació!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €