Encetem apartat de maquetes amb ‘Baix la pluja’ de The Brut Of Cat

A la Tres deu ens preocupa la nostra música, la volem, ens agrada i per això li donem difussió i importància. Ara a més, encetem una nova categoria dins la Revista per a promocionar tots aquells grups novells que van eixint i necessiten de difusió.

Ja vos varem parlar de La Caixa de Gel, el primer grup d’Alacant ciutat que canta en valencià. Però amb la proposta de difusió del cantautor The Brut Of Cat ens hem acabat de decidir per fer-ne una secció, i així els músics i grups que ho desitgen ens poden enviar les seues maquetes per ser exposades a la Tres deu.

Del The Brut Of Cat sabem que és un músic d’Alaquàs estudiant de batxillerat que acaba de publicar la seua primera maqueta ‘Baix la pluja‘. Confessa que els seus cantants favorits, en els quals s’insipira són el torrentí Pau Alabajos, el penedesenc Cesk Freixas o el contestà Andreu Valor. També es cert, però, que la seua intenció és introduir a la cançó d’autor més vida i ritme, algo que ens recorda als  acústics d’Obrint Pas quan hem escoltat la seua maqueta.

Respecte al nom artístic de Mario Garcia, no hem pogut extreure-li moltes paraules al respecte a aquest jove cantautor d’Alaquàs. Tot un misteri, íntim -segons ell-, que vol que el rodege, almenys fins ara.

El treball és autoeditat, i ha estat arreglat per Massived, i produït per Salva (Sons de Xaloc), ha col·laborat també Jordi Silvestre, cantant del grup d’ska i rumba, Kaoba, un grup provinent d’Ontinyent. Vos deixem amb la maqueta en qüestió .

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €