Sortegem dos CD’s de ‘L’Espenta’, nou disc de Smoking Soul’s

Després del sorteig de dos exemplars de ‘Lesotho’, nou disc de 121db, ja estem ací amb un de nou. Esta vegada sortegem dos CD’s del nou LP de la banda de rock alternatiu Smoking Soul’s. Es tracta de ‘L’Espenta’, el disc debut d’aquest grup de Pego, i que va eixir al carrer el passat dimarts (notícia del llançament).

‘L’Espenta’ és una novetat discogràfica autoeditada que ha sorprés molts amants del rock en totes les seues vessants. Els de Pego, practiquen un rock alternatiu amb influències grunge i hard-rock, amb referents com Berri Txarrak, Biffy Clyro o Barricada. Si encara no l’has escoltat pots fer-ho fent click ací.
Smoking Soul’s han arribat amb pas ferm a un panorama de rock alternatiu que va creixent any rere any. Si l’any passat descobrirem Tardor, Inèrcia i Meteor, ara són els de Pego els que es junten a 121db i Sant Gatxo  (salvant les distàncies) en aquesta mena d’escena del rock independent valencià expressat en la nostra llengua.

Per participar, només cal fer M’agrada a Facebook a Smoking Soul’s i a la Revista Tres deu, així com comentar i compartir la imatge promocional del sorteig (la podeu vore al final del post). A Twitter, és suficient amb seguir a @Smoking_Souls i a @revistatresdeu, així com RTuitejar la imatge promocional que tuitejarem esta nit.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €