La Tres deu et convida a l’Ara Sona!

La revista Tres deu col·laborarà amb l’Ara Sona sortejant 2 entrades dobles per a cada espectacle del festival i programa televisiu.

Si ahir vos anunciavem que començava l’Ara Sona amb Feliu Ventura i Miquel Gil, hui tenim una sorpresa. Col·laborarem amb el festival sortejant entrades dobles per a tots els espectacles que resten. En concret, es tracta dels concerts de Tashkenti i Sant Gatxo el 4 d’abril; de Rapsodes i Tardor l’11 d’abril; d’Aspencat i Arrap el 18 d’abril; i de la Trocamba Matanusca i Pep Gimeno ‘Botifarra’, el qual estarà acompanyat el 2 de maig per la Unió Musical Santa Cecília de Canals.
Per a participar, has d’accedir a les pàgines de Facebook de la Revista Tres deu i l’Ara Sona i fer m’agrada, així com comentar i compartir la imatge que veieu a baix. Entre els participants farem un sorteig de dos entrades dobles per a cada dia. Els guanyadors es donaran a conèixer la setmana que ve a la revista. A què esperes per participar?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €