El FesTuria 2013 arriba amb un concurs de bandes

Enguany, com ja fa uns estius arribarà a la comarca del Túria el festival de música en valencià FesTuria 2013. 
Començarà el dia 14 de juny i es celebrarà al poble de l’Eliana on podrem gaudir del grup ja confirmat Pirat’s Sound Sistema que presentarà el seu nou disc “Em bull la sang, i altres encara pendents de confirmació.
Aquest 2013 el grup organitzador ha decidit afegir-ne  novetats, iniciant un concurs de maquetes. Consistirà en triar un dels grups que acompanyarà a Pirat’s la nit del 14 de juny al cine d’estiu de l’Eliana. Només el guanyador podrà gaudir d’aquesta experiència, tenint l’oportunitat d’aixecar la seua veu davant una gran quantitat de públic.
Tots els grups interessats en aprofitar aquesta oportunitat només hauran d’enviar el seu disc o maqueta a la direcció de correu a maquetasfesturia2013@gmail.com junt a un telèfon de contacte.
Encara que el festival no comence fins el 14 de juny no oblideu que el termini del concurs expirarà el proper 9 de maig.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €