Pirat’s Sound Sistema arriba a Alzira amb el seu últim treball

El pròxim dissabte dia 6 d’abril arribarà a Alzira el grup català, natural de Sants, Pirat’s Sound Sistema, presentant el seu últim disc Em bull la sang
El concert en qüestió tindrà lloc més concretament a la Sala Simbiosi d’Alzira (enfront de l’Hospital Ribera d’Alzira), la sala per on ja hem vist passar altres grups com Orxata Sound System, Rapsodes, Atupa o Arrap i els cantautors valencians Andreu Valor i Pep Gimeno “Botifarra” entre altres.
Aquest nou disc, en el que trobem cançons com Hom necessita quelcom, Jah n’estic fartDe nit ens porta un repertori musical tacat pel reggae, el dancehall i alguns apunts orgànics i electrònics,  com ens ho comentaven a l’entrevista que els van fer a la Tres deu.
La vetllada també comptarà amb la participació del grup valencià de Benifaió Assekes que presentarà el seu treball En poques paraules a la capital de La Ribera afegint un poc d’Ska, Rock i Punk a la nit de Dissabte.

Per finalitzar, la nit s’acomiadarà amb l’actuació de Dj Brètol, el deejay dels Pirat’s Sound Sistema, qui no deixarà de punxar fins la matinada des de Reggae fins a Drum’n’bass.
Si encara no teniu les entrades en les vostres mans podeu fer-se amb elles per Internet mitjançant la plataforma d’entrades de Propaganda pel Fet! (discogràfica dels Pirat’s) per 7€, a taquilla costaran 10€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €