Pepet i Marieta emprenen la seua gira

Lo món d’un mos, titol que rep l’últim treball de Pepet i Marieta començà la seua gira a finals del mes passat. 
El seu 5é treball, com la resta, autoproduït s’inicià amb l’ajut dels seus fans a través d’un projecte de micromecenatge anomenat 1euro TOUR, amb el que volgueren arreplegar diners tant per l’edició com per al videoclip i la gira de presentació.
Proposta aconseguida, el passat 30 d’abril començà aquesta gira a Lleida, a la Sala Boite, on centenars de persones no dubtaren en acostar-se, on després de tres anys de silenci el grup català tornà a sentir el calor del seu públic, apreciant el nou treball realitzat.

Aquests joves que porten ja 15 anys dedicant-se a la música no han perdut les ganes de festa i de continuar creant, pel que aquest dijous podrem tornar a gaudir d’ells a Barcelona, a la sala Music Hall i el proper dia 16 de maig a Tarragona. El prinicpat de Catalunya, però, no serà l’únic centre d’atenció per als Pepet i Marieta. Concerts a València, aparicions a festivals de renom com el Feslloch, l’Aplec dels Prots o el FestiCat seran algunes de les seues comandes per aquest estiu.
Ací us deixem amb la cançó on col·labora Adrià Salas, cantant de La Pegatina, és la cançó que fa sis anomenada “Fart del teu Whatsapp“.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €