Discos

Recomanant a Loplop de Castelló

Redacció | 21 maig 2013

Loplop s’inicia quan a mitjan 2011 Sara decidix compartir amb Engrune uns temes que ha anat component en la intimitat de la seua habitació. Comencen a assajar donant-li un toc senzill i acústic a les cançons, però pensen a reunir a més gent per a completar el projecte. Quasi un any després aconseguixen el seu objectiu, amb Omar, Dèlia i Lisbeth queda completa la formació. Heus ací el resultat.
I perquè vos els recomane? Molt fàcil, sonen genial, compten amb un talent increïble, són alegres, simpàtics, divertits i per a mostra vos deixem l’entrevista en audio que els vaig poder fer a la Sala Zeppelin de Castelló.
La seua música és una fusió curiosa d’estils, amb una mescla d’Indie i de Folk, encara que molt alternativa. En a penes un any han aconseguit donar amb un so propi que a mon entendre donarà molt de que parlar, són ja més que coneguts en el seu Castelló natal i comencen a fer soroll també a València. Estan tocant molt i ja comencen a estar en boca de tota l’escena. A Mi Rollo es el Indie apostem per ells, crec que ens donaran moltes alegries. A més són gent molt compromesa amb la moguda, amb la música, tots tenen projectes paral·lels en marxa i estan involucrats al límit en l’escena de Castelló.
Tenen un directe genial, en el que s’aprecia totes eixes influències que els rodegen, eixa mescla de diferents estils, de distints rotllos, naveguen entre el pop i el rock, però sempre amb el folk latent, però la introducció de teclats fa que el seu siga un so particular, perfectament distingible!
, , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.