‘Volcano’, el nou videoclip de Flaco Favor

El grup valencià Flaco Favor ha tret hui el nou videolip de “Volcano“, temextret del seu nou treball Ciencias de la tierra, i que també va formar part del seu EP debut Pensamiento y Lenguage.
Els valencians porten entre escenaris 5 anys, en els que el seu treball ha sigut una constant fins avui en dia. Nombrosos concerts arreu del país i la seua constància musical són els factors que els han portat  tocar enguany al SOS48 i a que el seu treball comence a cridar molt l’atenció. El resultat és aquest segon treball i primer LP que va veure la llum el 22 d’abril.
Este  primer treball de llarga durada inclou tots els temes de la seua primera referència discogràfica (Pensamiento y Lenguaje). A més inclou 5 temes nous, en un disc en el que veiem una barreja de sons tant pop com rock, plenes d’energia.  Lletres i melodies potents i èpiques cantades per la dolça veu de Ainoa Cabanes (cantant i guitarrista de grup), la qual destaca a aquest nou videoclip.
Ací us deixem amb “Volcano“, primer single de Ciencias de la tierra. 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €