Saba en descàrrega directa, el nou disc de Tashkenti

Tashkenti el grup d’Ontinyent es presenta aquest estiu amb el seu segon disc, SABA. Després del gran èxit obtingut el darrer any gràcies a BATEGA, el seu primer treball, els joves valencians decidiren continuar amb la seua carrera musical, marcada per la fusió d’estils i el mestissatge que tant els identifica.

SABA és un disc compost per quatre cançons on es recullen una gran varietat d’estils i sons mestissos, marcats a ritme de cúmbia, rumba, swing, soul, reggae i rock, ben vissibles a les seues cançons, com per exemple en L’evidència. 

A més, i per si aquesta gran fussió fos poc, les importants col·laboracions obtingudes com la veu de Mohammed Moktarik o la guitarra de Lluís Jiménez (guitarrista de Mariem Hassan), entre altres han ajudat a que la música de SABA adquireixi la essència de la ètnia africana i també mediterrània. Han sigut capaç de crear un món paral·lel al que les persones viuen dia a dia. Només en quatre cançons han aconseguit fer un recorregut per diversos ritmes i diverses ètnies, intentant apropar la distància entre persones. Emanat una gran quantitat de missatges plens de positivisme i esperança, mostrat en L’amor i un altra part més definida cap a la critica social en La Rosa de los Tiempos
Finalment, Pau Barberà, Joanet, Pau Sanchis i la resta de components del grup no han vullgut oblidar-se de tota eixa gent que els ha ajudat a fer possible aquest nou projecte, arreplegant tota mena d’agraïments dins del treball, que tot els interessats podran adquirir mitjançant descàrrega directa de la pàgina oficial de Tashkenti. Vos adjuntem La Rosa de los Tiempos, cançó que isqué el passat dia 6 de juny com avanáment al nou disc.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €