The Soda Club, de Xàtiva al món

Si vos agraden els Arctic Monkeys, The Strokes, Velvet Underground, Dinero o The Right Ons. The Soda Club és una banda provinent de Xàtiva que heu d’escoltar.
Formada a l’estiu de 2011 per Charlie (veu), Gerard (bateria), Jordi (guitarra), Marcel (guitarra) i “Taxo” (baix) a l’agost de 2011 van gravar la que seria la seua primera maqueta de tres cançons amb Not So Right, Stay Away i Wired ‘Planine’. Des d’aleshores han tocat en moltes sales valencianes com el Loco Club o Natura Dub de València ciutat. Han estat finalistes en el concurs de l’Arenal Sound de Burriana (Arenal’s Road), i seminifinalistes al Sona la Dipu que organitza anualment la Diputació de València.
Al juliol de 2012 van començar l’enregistrament del que seria el seu primer EP en els estudis de Nacho Mencheta, i amb el qual intentaran fer-se un espai en el panorama musical estatal, i el qual podeu trobar ací baix tant per descarregar-vos-el com per escoltar-lo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €