Prepareu-vos els complements, per Amparo Puerto

Prepereu-vos els barrets i altres ornaments, vestits de banys i les últimes novetats de la temporada d’estiu del grup Inditex. Els fibbers, sounders, lowers i altres denominacions començaran en breus a sorgir com a bolets preparats per a passar uns dies de germanor gaudint o no dels grups més actuals de l’escena estatal- internacional. També les samarretes d’ACTV -de la discoteca paradigma de la ruta destroy valenciana- i altres trets d’indentificació social formaran part d’eixa massa unida per la música i per quelcom més. 

En moments d’incertesa i de liquiditat, paradoxalment, el sentiment de pertanyença a un grup és fa més necessari. Els festivals de música que tenen lloc aquest estiu a les nostres terres representen un bon termòmetre per a mesurar aquest fet social. Tot i que cada vegada més els cartells dels distints festivals aposten més per la diversitat d’estils, segueix existint una certa ressistència a un mestissatge.
Siga com siga, però, aquest sentiment de grup – articulat per la música i per un discurs social molt més ampli- és torna necessari i comprensible. És un etern retorn del que no podem fugir. Una llàstima que moltes vegades es banalitze per l’estètica, pel postureo i altres clixés (tornar al primer paràgraf d’aquesta columna.)

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €