El FestiNiu arriba aquest divendres a l’Alqueria d’Asnar!

cartell-festiniu-724x1024Txarango, Orxata, Sva-Ters, Odi i Insershow formen el cartell de la primera edició del FestiNiu, un festival que organitza l’Associació Juvenil ‘El Niu’ de l’Alqueria d’Asnar (El Comtat).

Els joves de l’Alqueria porten anys organitzant bones nit de rock i música valenciana. Des de fa un temps s’han organitzat com a associació amb el nom d’El Niu, i enguany han decidit posar-li nom al festival per intentar fer-li un lloc estable al panorama valencià de concerts, que a hores d’ara, a punt d’acabar l’estiu, encara bull. L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria d’Asnar, es realitzarà aquest divendres 20 de setembre entre el cementeri i el Polígon Industrial El Bambú.

La vetllada està previst que comence al voltant de les 21.30h de la nit, i per l’escenari aniran passant algunes de les propostes més exitoses de la música en valencià com són Txarango i Orxata Sound System, caps de cartell indiscutibles, i que estaran acompanyats pels ja mítics Sva-Ters, Odi -de gira pel seu 10è anivesari-, i el grup català de versions de la música alternativa Insershow. La festa i la bona música estan assegurades a l’Alqueria.

Encara es poden adquirir entrades anticipades (9€) a CodeTickets (compra la teua fent click ací) i als punts de venda físics que pots consultar a la web del FestiNiu. La venda a taquilla començarà a les 20h amb un preu de 12€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €