El moviment Hip Hop valencià es solidaritza amb el raper grec assassinat

Killah-PUna llarga llista d’artistes, productors i personalitats vinculades al moviment Hip Hop valencià van emetre ahir un comunicat conjunt de solidaritat per l’assassinat de Killah P, un jove raper grec mort a mans dels neonazis d’Alba Daurada.

El passat dimarts al sud d’Atenes, el raper vinculat a l’esquerra Pavlos Fyssas aka Killah P moria a mans d’un grup de neonazis en rebre diverses ganivetades. Eixia d’un bar després de vore un partit de futbol quan diversos simpatitzants d’Alba Daurada el van atacar. Tenia només 34 anys i era conegut pel seu compromís polític amb l’esquerra.

Les reaccions no s’han fet d’esperar i a tot el món la solidaritat amb amics i família ha marcat els últims dies. El moviment Hip Hop valencià també s’ha sumat a esta solidaritat i ha emés el següent comunicat. El signen noms com Loren D, Los Chikos del Maíz, Los Ginchos, Arrap, Atupa, Orxata Sound System i moltíssims més.

Comunicat (feu click a la imatge per llegir):

1291307_10201290798423461_1340579055_o

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €