La gira “España es idiota” de Def Con Dos passa per València

def con dos españa es idiotaPoc cal dir sobre Def Con Dos que no s’hagi dit ja, només remarcar que estem davant un dels directes més potents i solvents del panorama nacional i que podrem gaudir a València per primera vegada en 3 anys.

22 anys amb nou discos i tres reculls que no han fet sinó augmentar la seva aptitud lírica i musical, que arriba en ple punt àlgid amb el nou “España es Idiota“, un exercici d’irreverència i mordacitat que solament una banda que porta més de dues dècades denunciant el que se’ns venia a sobre és capaç de realitzar amb tanta efectivitat.

I és que Def Con Dos són aquestes tres coses: passat perquè porten més temps en escena del qual molts dels seus seguidors en aquest món , present perquè el seu discurs no pot estar més en voga, i futur perquè està clar que sempre han sabut explicar-te el que estava per venir com ningú. Així llocs, “España es Idiota” és una gira imperdible en els temps que corren.

DOS ESCUDERS DE LUXE

Def Con Dos, A Palo Seko Valencia

Si això no era poc, l’actuació vindrà amb A Palo Seko, presentant també les cançons de que serà el seu nou disc. La banda d’Alcalá d’Henares porta molts anys també en això i seran molt més que una simple comparsa de Strawberry i companyia.

Per si això era poc, s’afegeix al cartell a Muyayo Rif, serà el grup que obrirà els concerts. Estos xics de Cornellà de Llobregat (Barcelona) ens faran ballar amb els seus ritmes urbans punk, ska, reggae amb un directe diferent.

El concert serà a la Sala Noise c/ Sant Vicent, 200. Les entrades anticipades ja estan disponibles a Ticketmaster.es, Fnac, Carrefour, Halcon Viatges i Notikumi.com. El preu de les entrades serà de 16 € (+ despeses) anticipada , i de 22 € a taquilla. Des de l’organització del concert ens confirmen que les entrades adquirides per l’anterior data (31/05/13) i anterior sala (Repvblicca), seran vàlides per la nova data i sala.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €