Viajes és el nou disc de la banda valenciana Automatic

Automatic Viajes Album

La banda pop valenciana Automatic treu nou EP al que han anomenat “Viajes“. Viatges, expliquen, amb els amics o la família, viatges de nuvis, a la gran ciutat o la muntanya més alta. En somnis viatgem per la nostra ment, fins i tot somiant desperts podem viatjar. Viatgem al nostre interior, i l’interior dels nostres companys de viatge, deixant les nostres petjades en el camí o unes molles que ens ajudin a tornar per ell. Unes postals, mapes, olors, converses, o records d’una vida passada.

En aquest segon EP els Automatic fan un recorregut a través d’eixos diferents viatges, guiats per un so Indie-Rock amb tocs Pop. Ritmes ballables amb alguns tints electrònics que recorden Dinero o Vetusta Morla.

Automatic està formada per Jorge, Javi, Toni, Santi i Guillem. “Viajes” ha estat gravat als Estudis Millenia de València ciutat gràcies a la producció de Pau Paredes i Vicente Sabater i Vicente Mezquita a les mescles i masterització respectivament. El disc es pot escoltar en pràcticament totes les plataformes digitals dedicades a la música com ara Spotify, vos deixem el Bandcamp per poder-lo escoltar ací mateix.

Postales Automatic Videoclip

Nou videoclip i concerts

Ens comenten els xics d’Automatic que prompte eixirà el primer videoclip del nou disc. La cançó escollida ha estat “Postales“, la primera cançó i correrà a càrrec de Frames Films. El pròxim concert per poder veure’ls en directe serà el 9 de Novembre al Circuit Ricardo Tormo de Xest.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €