Desvetllen el lema de les Trobades 2014, “Escola Valenciana, la nostra escola”

escola valenciana trobades 2014“Escola Valenciana, la nostra escola” és el lema escollit per a les Trobades d’Escoles en Valencià 2014, els actes lúdics i reivindicatius d’estima per la llengua que organitzen cada any les Coordinadores i entitats que integren Escola Valenciana i que reuneixen més de 200.000 persones al llarg de les nostres comarques.

Els primers a conéixer el lema i el disseny de la samarreta de les Trobades 2014 han estat els Amics i Amigues d’Escola Valenciana i les persones i col·lectius que ja han contribuït a la campanya de micromecenatge “Fes Escola Valenciana!”, una crida social d’emergència econòmica que va posar en marxa l’entitat el passat 22 d‘octubre i que finalitzarà el 30 de novembre. Recordeu, un procés de micromecenatge que hi ha en marxa i del qual podeu participar a Verkami.

Afirmen des d’Escola Valenciana que “Quan arranquen les Trobades 2014 ja s’hauran acomplert 30 anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià. Per això, davant la marginació de l’ensenyament en valencià, plurilingüe i la manca d’oferta educativa en la nostra llengua; davant un Decret de plurilingüisme sense recursos; i davant de la imposició de lleis pròpies de l’era predemocràtica com la LOMCE, hem escollit un lema per tal què les persones que defensem ens estimem l’escola en valencià ens sentim plenament identificades”, ha explicat Vicent Moreno, president de l’entitat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €