El Festivern tanca el seu cartell amb vora 20 bandes confirmades

1399089_551427918267737_1612395486_oJa tenim tota la informació del Festivern 2013/2014. Ahir per la vesprada l’organització del festivern d’hivern de les comarques centrals valencianes anunciava el cartell i programacions definitives per a l’edició d’enguany. Per fi podem oferir-vos tota la informació de les bandes participants que vos hem anat contant amb comptagotes a mesura que l’organització anunciava noves confirmacions.

La principal novetat és l’ampliació d’espais per tal d’acollir millor els milers de joves que es concentraran un any més a Tavernes de la Valldigna. Seran tres dies (29, 31 i 31) de concerts i activitats, protagonitzats per les actuacions dels italians de Talco, d’Obrint Pas – que oferiran el seu últim concert en elèctric-, Txarango – tancant la seua particular gira valenciana d’enguany-, La RaízSenior i el Cor brutal, La Trocamba Matanusca, Inèrcia, Batukem, Arrap, Sant Gatxo, Smoking Soul’s, Atupa, Dj Plan B, Dj Panxo, Les Oques Grasses, Destroi, El Corredor Polonès i Kaoba. Vora 20 actuacions musicals entre els dies que dura el festival.

Com sempre, a més de la música el Festivern oferirà activitats diverses. Des d’un concurs de paelles a xerrades, passant pel Campionat de Futbet i el de Raspall, correbars i algunes sorpreses més. El Festivern, que ens porta enguany un cartell sense massa novetats (excepte Talco) als noms grans, continua sent una de les opcions més tentadores per a passar els últims dies de l’any. La manca de novetats als caps de cartell es supleix amb l’actuació de bandes de gran projecció que tindran l’oportunitat d’eixamplar el seu públic. Parlem de bandes a seguir de molt a prop com Smoking Soul’s, Inèrcia, Kaoba i els catalans Oques Grasses.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €