Ohcan & Dosis ens proposen una sessió frenètica per a este dissabte

Ochan & DosisTornem a parlar d’electrònica a la Tres deu. En aquesta ocasió amb els renovats Ohcan & Dosis que segueixen al peu del canó després de la dissolució de Bassline Abuse.

Al maig del 2013 s’uneixen al projecte Furtive, capitanejat pel mateix equip que va fer triomfar la marca Black Lotus i que ara està basat a Koh Tao Club. Amb la mateixa dinàmica de sessions frenètiques els Ohcan & Dosis segueixen trencant pistes de ball allà per on passen, un exemple és l’última sessió gravada que ens han fet arribar.

Drum’n’bass, Electro, Dubstep, i en definitiva Bass Music és el que trobaràs en aquesta sessió que desplegaren a la inauguració de Furtive on compartiren cabina amb els australians Pendulum.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €