Arriba l’any dels Atupa, vigileu!

Atupa

Ja no hi ha ningú que no conega als Atupa. Aquest any els joves rapers han estat l’autèntica revolució musical valenciana. Tant és així que acabaran l’any de la forma més dolça possible. El pròxim dia 14 de desembre junt a Riot Propaganda en el que serà l’últim concert de la gira que ha juntat a Los Chikos del Maíz i Habeas Corpus. I quasi quasi amb les campanades els podrem veure al conegut festival de musica Festivern.

1456138_397419250390342_226267219_nI és que el grup de rap de Montcada no descansa ni a cap d’any, i els espera un any encara més complet. Hem pogut saber que l’any que ve estaran a l’oficina de management Pro 21 juntament amb altres grups de la talla d’Orxata Sound System o Txarango.

El seu mànager, Joan Hornos, ens ha confirmat aquest matí per telèfon que l’any que ve serà sense dubtar-ho l’any dels Atupa. Podrem veure una imatge renovada del grup. I en l’aspecte musical trobarem una aposta decidida per l’electrònica a les bases. Comptaran amb el reconegut productor Ainz Adams (#RàdioMacramé) en la recerca del millor so. Aquesta combinació no és la primera vegada que es produeix, ja vam veure el seu potencial al vídeo que enviaren a La Tuerka i veierem els bons resultats que va produïr. Llarga vida als Atupa!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €