Canteca de Macao actuarà a València aquest divendres

1377074_10151622682126360_1519787070_nJULIA BELDA | El grup madrileny Canteca de Macao actuarà el proper divendres 13 de desembre a la discoteca La3 de València, en un dels últims concerts que oferiran de la seua gira #UNADECADA . Amb aquesta gira el grup ha celebrat per tot l’estat espanyol els seus 10 anys en la música.

Canteca de Macao barreja en la seua música alegre amb tints llatins i flamencs, jazz, rumba i reggae; i lletres amb una mirada optimista. Els mateixos components del grup són ben conscients que les seues lletres són “capaces de fer saltar al públic i segons després emocionar, capaces d’encaixar en els festivals més dispars i d’expressar mitjançant la música un ample ventall d’emocions humanes.”

Sens dubte, les seues cançons -que repassaran el divendres a València- són un cant a la vida, totes elles plenes d’optimisme, i ajuden a fer fora els maldecaps de la nostra vida diària. Gràcies a aquest optimisme Canteca de Macao ha collit grans èxits al llarg de la seua carrera musical de 10 anys, i han recorregut el món oferint concerts a llocs tan dispars i llunyans com Bèlgica, Holanda, Nova York, Texas i Chicago.

Pots aconseguir les entrades per al concert d’aquest divendres en aquest enllaç per només 10 euros. Serà una de les últimes parades de la banda abans de tancar la seua gira el proper 21 de desembre a Madrid. Tot i això,  ja tenen nous plans per al proper any, entre ells la seua actuació en un dels grans festivals nacionals , el Viña Rock.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €