2 discos de punk que has d’escoltar inmediatament

2 bandes punk

Les cançons de quatre minuts són llargues. Les lletres extenses i sense massa sentit. Que està passant? On està la contundència d’una lletra, la seua originalitat? Vos deixem amb dos discos frenètics de dos bandes valencianes ben diferents però que a l’hora comparteixen eixa contundència i rapidessa en la determinació.

Es tracta, per una part, del primer disc de les valencianes Carmonas. Dotze talls de Punk frenètic amb tocs rock i garage. Lletres majoritàriament en anglés i també en castellà. La gravació del disc, a més, ha estat a càrrec de Pablo Peiró de Betunizer, un altre grup de l’efervescent escena alternativa de la ciutat. Escolta ja el disc homònim de Carmonas.

Per altra banda i des de La Safor tenim als Bacora. El seu Punk és californià i les influències són clares com ara Bad Religion o NOFX dels quals tenen una cover en aquest primer treball. Ritmes ràpids i lletres afilades que fan broma de la pròpia escena d’on ells beuen. Es claven amb UPyD, Toni Cantó, els tòpics americans… La seua portada és tota una declaració d’intencions, Arnold Schwarzenegger, George Washington i Ausias March. No creieu que falta Arturo Torró?! ESCOLTA BACORA!


Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €