Un nou capítol de La Barra Sonora amb Atupa i Borja Penalba

atupabarraAquesta vesprada vos deixem amb el sèptim capítol de La Barra Sonara. En aquesta ocasió han comptat amb AtupaBorja Penalba i Francesc Anyó i els han portat al bar El Antull, un lloc molt especial per a aquests músics i que està situat a Moncada (València).

En aquest programa podreu gaudir d’una combinació molt peculiar, ja que van decidir improvisar una barreja de cançons d’Atupa i d’altres grups com Atzembla, juntament amb la música de Borja Penalba (guitarra, percussió) i els textos d’Estellés recitats per Francesc Anyó, que ara mateix es troben representant l’espectacle teatral De mà en mà.

Per finalitzar La Barra Sonora, i després d’una conversa molt amena que tracta temes com la indústria musical, el rap, l’escriptura i el teatre, tornarem a tindre una barreja molt interessant de poesia, rap i música, nomenada Beodisme II + Estellés, que servirà per posar el punt i final a aquesta singular trobada musical a Moncada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €