Polock deixa entreveure les primeres imatges de Rising up

Polock Rising UpEl seu primer disc Getting down from the trees‘ ja es va publicar a EUA, Canadà, Mèxic, Japó, Regne Unit, França, Alemanya, Suïssa i Àustria. Polock és una d’aquestes bandes de l’escena valenciana amb vocació internacional. El cas de Polock ens recorda als últimament molt citats Kostrok.

Pel que fa a la preparació de ‘Rising up‘ ha portat any i mig, i l’enregistrament s’ha realitzat en els mesos d’estiu en un estudi muntat en una casa enfront del Mediterrani, que ha impregnat de llum cada pista del disc. La masterización ha estat a càrrec de Dave McNair (Bowie, Dylan, Maroon 5, Beck, etc). Tot fa pensar que serà un èxit.

Els Polock afirmen que en ‘Rising up‘ sona amb una insòlita maduresa i força. I el primer single, ‘Everlasting‘ és la demostració que juguen en una altra lliga. Una muntanya russa emocional amb un fons sempre positiu. El podrem sentir el pròxim 24 de Febrer. Mentrestant ens deixen un teaser per fer-nos les dents llargues, ací el teniu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €