Skazofrenia, a pel segon disc

PAEJAM SKAZODesprés de més d’un any de gira de presentació del seu primer disc ‘This is Skazo’, durant el qual han viscut experiències inoblidables i han dut a terme també altres projectes, Skazofrenia s’han proposat un nou repte: llançar el seu segon disc. En aquest nou treball d’estudi hi haurà molts canvis respecte al primer, assenyalen: “nous gèneres musicals, nous músics, nova metodologia a l’estudi de gravació, noves col·laboracions, nou productor…”. Tot i això, el segon disc mantindrà l’essència del primer treball de la banda.

Tornaran a confiar en la gent de Mésdemil, que sempre els ha donat el seu suport. Però la principal novetat arriba en quant a la producció del disc. L’encarregat de produir aquest segon disc de Skazofrenia serà Robert Hingley, cantant i guitarrista de la mítica banda de ska de Nova York The Toasters.

The ToastersAixí, la banda enceta nou projecte a Verkami per tal d’arreplegar 3000€, només una part del pressupost total del disc. En paraules de Skazofrenia, “per això hem decidit recórrer a Verkami, a vosaltres, a la gent que ens doneu un vot de confiança col·laborant-hi, perquè voleu, igual que nosaltres, que Skazofrenia continue sonant!”. Així, per a l’ocasió, la banda ha preparat recompenses molt interessants i divertides. Podreu tirar-los una mà comprant el CD anticipadament o passant temps amb ells, ja siga en la seua ruta musical per la Calderona o en la “paejam”, una paella seguida d’una jam session on podreu tocar junts. Amn el següent vídeo podreu comprendre millor el nou repte de Skazofrenia:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €