Tórtel presenta La Gran Prueba

La Gran Prueba TórtelTórtel és el nom propi del projecte de cançons del valencià Jorge Pérez i, com ja vos avançavem a la Tres deuLa Gran Prueba (El Volcán Música- Gran Derby Records, 2014) és la seua última referència. Un disc gravat i barrejat en els estudis Rio Bravo de València de la mà de Caio Bellvesser (membre de Maderita i col·laborador habitual de Josh Rouse i Alosa Bentley, entre altres artistes). El elepé parla de sectes estranyes, farsants patològics, societats secretes, virus dissenyats per detenir el temps i, com no… del llit sense aigua del riu Túria, on tothom es tomba a prendre el sol.

En l’àlbum han col·laborat bons amics de Tórtel com Pau Roca (La Habitación Roja, Lost Tapes) Rauelsson, Abel Hernández (El Hijo) Xema Forts (Maderita, Josh Rouse, Alosa Bentley) Ramírez i Jordi Sapena.

En La Gran Prueba, contràriament al que podríem pensar amb les primeres escoltes, Tórtel insisteix en els mateixos objectius i gestos que ja definien Lugar Nuevo o Entusiasmo, els seus dos treballs anteriors. No obstant això, igual que ocorre amb els místicos que resen una vegada i una altra, l’acte sempre és el mateix però mai és igual.

La pròxima oportunitat que tindrem per veure a Tórtel a València serà el 12 d’Abril a la Sala Russafa. Escolta La Gran Prueba al Spotify.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €