Novetats de Sin Prisa i Grayson a La Costera

Captura de pantalla 2014-04-15 a les 17.16.46Dos bandes de La Costera estan d’estrena últimament. Es tracta de les bandes de Xàtiva i rodalies Sin Prisa i Grayson. Els primers acaben d’estrenar el videoclip i la cançó que serveixen d’avançament al seu segon disc. Els segons presenten la seua primera referència en format LP.

Sin Prisa publicaven el seu primer disc el 2011, amb una bona acceptació al mercat pop espanyol, arribant a estar a la posició 17 del rànking de vendes d’iTunes. El 2012 s’incorpora a la banda el guitarrista Rubén Sancho (Orquesta Valparaiso, Nashville) i enregistren el single ‘Torre de Cristal’. Des d’aleshores, s’esperava l’arribada del seu segon treball, i el llançament ja ha començat amb el single ‘Ojos de diablo’, que han publicat el passat 1 d’abril acompanyat d’un videoclip que podeu vore ací:

D’altra banda trobem que els xativins de Grayson han publicat per fi el seu primer disc. Es tracta d’un LP de nou cançons de rock alternatiu d’esperit californià cantat en anglés per Àlex Gascón. La seua veu femenina ens recorda a la Hayley Williams dels Paramore o a la mateixa Avril Lavigne en ocasions. Una banda a la que trobem membres d’altres grups desapareguts de la zona, com Siren. Podeu escoltar el primer disc de Grayson, ‘Broken Toys’, ací mateix:

grayson

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €