Arrap torna a l’abordatge amb nova cançó i videoclip

Arrap a l'abordatge

Després de dos anys de silenci discogràfic els Arrap tornen per fer de les seues. Es presenten amb nou videoclip i cançó fidels al seu estil. La cançó en qüestió l’han anomenada “A l’abordatge” i segons el comunicat oficial de la banda: té un aire guerriller i èpic, tant en la música com en lletra, la qual es basa fonamentalment en referències mediterrànies, marítimes i de batalla.

A l’abordatge” formarà part d’un nou avançament, aquesta vegada en forma de maxi que Arrap publicaran el pròxim 12 de maig. El nou disc, però, no té data de sortida, estant previst per a enguany. A les bases, com de costum, hi serà Loren D, el veterà productor de hip-hop.

Pel que fa al videoclip la intenció dels Arrap és jugar amb l’aigua i el foc, dos elements molt arrelats al nostre país i claus en el concepte del futur disc del grup. Canalitza visualment la ràbia del carrer, identificant-se com a pirates urbans del segle 21. “A l’abordatge” ha estat elaborat per la productora Granissat, un col·lectiu de joves eixit del Campus de Gandia de la UPV responsable dels videoclips tant dels Arrap com de Frida -el projecte paral·lel d’Olmos, un dels MC’s-. Per a la realització de la peça audiovisual han comptat amb la col·laboració d’Andreu Marin (La Gotera) i dels Dimonis de Campanar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €