Efrén López (L’Ham de Foc) presenta disc en solitari

Efren Lopez15 anys porta el músic valencià Efrén López trepitjant els escenaris de mig món. Ho ha fet amb reeixits projectes de música d’arrel d’ambdós costats de la Mediterrània, com l’Ham de Foc, Carles Dénia, Maria del Mar Bonet, el Botifarra, Miquel Gil, La Capella de Ministrers, Ross Daly & Labyrinth, Stelios Petrakis i molts més. La llista de propostes musicals innovadores en les que ha participat és interminable.

Ara López es proposa parlar amb veu cent per cent pròpia per tal de compartir la seua visió del que és la música. Al seu primer disc en solitari El Fill del Llop, el multiinstrumentista és responsable de cadascun dels detalls, i tracta de reflectir “la meua imatge de com hauria de ser la música i el seu negoci en el meu món ideal” – afirma.

Per a presentar el projecte Efrén López s’ha rodejat de sis amics que “viuen la música amb la passió, bogeria, compromís i dedicació amb les que ho faig jo, si no més”. Amb ells traça una boja i enrevessada senda artística, vital i filosòfica que és reflex de la seua evolució com a músic i investigador de la música d’arrel mediterrània. Com ell afirma, “a través de diverses etapes d’estudi en profunditat —música medieval, grega, turca i afganesa— junt amb mestres que hui dia són els meus amics, aquest camí m’ha portat a ser qui sóc ara mateix, i a defendre els ideals com a músic i ésser humà que aquestes composicions tracten d’expressar”.

L’estrena al País Valencià tindrà lloc a Gandia, al Teatre del Raval, aquest diumenge 2 de novembre, tot després de la primera presentació a Barcelona el dia d’abans. Les entrades es poden reservar al telèfon 962 866 532 o al mail info@teatreravalgandia.org, i tenen un preu de 10€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €