Senior i El Cor Brutal i Els Amics de les Arts junts!

Cartell Senior i El Cor Brutal Els amics de les artsUn any més la Universitat de València organitza la Festa de Benvinguda, una porta oberta a la institució per als estudiants però també als valencians en general. En aquests dies s’organitzen un ampli ventall d’activitats i concerts tant a espais de la Universitat com fora per difondre la cultura.

Des de la Tres deu volem destacar el concert que faran Senior i El Cor Brutal i Els Amics de les Arts a la Sala Salomé (antiga Mirror, Noise, Roxy…). Una proposta de música que es fa en valencià però totalment diferent al que estem acostumats a veure. El pròxim dijous 23 escoltarem pop i rock en la nostra llengua.

Pel que fa a Els Amics de les Arts venen amb el seu 4t treball sota el braç “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” el qual està tenint molt d’èxit a Catalunya. Estaran acompanyats per Senior i El Cor Brutal, el grup liderat per M.A. Landete aqueixos barbuts que enguany han estrenat El Poder Del Voler, també el quart treball, més explicit, més políticament incorrecte.

Cartell Senior i El Cor Brutal Els amics de les artsLes entrades les podeu adquirir per tan sols 5€ per internet. Com molts sabreu els concerts de la Festa de Benvinguda s’acaben prompte, així que no s’ho penseu fins l’últim dia perquè es veureu a la cola patint!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €