Aspencat a Acústics al Terrat

 

terrat Aspencat acústic BenimacletJa estem preparant el segon #AcústicsAlTerrat aquesta vegada amb Aspencat. Tindrà lloc a Benimaclet el proper dijous 4 de desembre per la vesprada. La banda presentarà per a un aforament limitadíssim el seu nou acústic. Només un grapat d’afortunats podran gaudir de l’experiència de compartir amb ells el seu concert més íntim, xarrar amb ttranquil·litat amb els membres del grup o prendre’s una cervesa o mistela amb Kiko o Ivan.

Per aconseguir una de les 5 invitacions dobles que hi ha en joc cal participar al sorteig pujant a Twitter, Instagram o Facebook una foto del lloc, la persona o el moment que consideres essencial en la teua vida, adjuntant el hashtag #lameuaEssència. Serà la única manera de poder formar part del selecte públic de l’acte i gaudir de l’experiència de veure a Aspencat en un terrat de Benimaclet.

Èxit del primer #AcústicalTerrat, ara Aspencat

La banda MARE van ser els inauguradors d’aquesta nova iniciativa de la revista Tres deu i la promotora Senyor Lobo per promoure la música de qualitat, l’oci alternatiu i les experiències úniques del públic amb els músics. Ací baix podeu vore un vídeo i fer-vos una idea de com va anar:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €