Gentleman confirmats per al Iboga 2015 de Tavernes de la Valldigna

Gentleman Iboga Summer FestivalEl primer de la llista és el arxiconegut alemany que arriba amb el seu nou xou sobre l’escenari: Gentleman & The Evolution, que amb bones dosis de reggae-fusió ompliran de ball la gran pista central de Iboga. A més, els anglesos BUFFO’S WAKE aterren al festival amb la seva combinació llunàtica de Gypsy-Punk, Balkan-Cabaret i Horror-Folk. I per rematar, DJ CLICK, el francès que més Balkan i músiques del món remescla a Europa, tancarà una de les 3 nits en el lloc en el qual la música embogeix amb una sessió plena de ballabilitat i ritmes altament addictius.

Gentleman, per tant, s’afegeix als ja anunciats Asian Dub Foundation (UK), Babylon Circus (França), Fanfare Ciocarlia (Romania), The Beat (UK), Talco (Itàlia), Deladap! (Àustria), Dunkelbunt & The Secret Swing Society (Àustria), L’rue Ketanou (França), Noha (Praga), Lyre Li Temps (França), Burning Caravan (Colòmbia), Antwerp Gypsy-Ska Orchestra (Bèlgica), Chotokeu (Galícia), Opmoc (Bèlgica), Movits! (Suècia), Bohemian Betyars (Hongria), Gypsy Hill (UK), La Trocamba Matanusca (Ontinyent), La Sra. Tomasa (Barcelona) i Spin Te Ku (Madrid).

Apunta, 23, 24 i 25 de juliol a la platja de Tavernes de la Valldigna (València). Podeu adquirir els abonaments a parir de 39,50 € + despeses fins al 14 d’abril a través del seu web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €