Arrap presenten #Tictac en plena campanya

Arrap Eugeni Aguilar #TicTacLa cançó porta per nom #TicTac i irromp en plena campanya electoral. El títol de la cançó fa clara referència a l’expressió que s’ha popularitzat a manifestacions i protestes, en al·lusió a la urgència d’un canvi polític.

Arrap, amb més ungles que mai

ARRAP torna a la càrrega amb el seu missatge punyent, animant a fer fora la màfia i refer-ho tot a partir del dia 24 de maig. Després de publicar el darrer mes de desembre el seu nou disc Desperta Ferro, totalment produït per Loren D i amb un estil de rap hardcore clàssic, el grup aposta en aquest single per Eugeni Aguilar com a productor.

La instrumental amb tocs de trap, breaks i dubstep, s’acosta en certs moments a un estil jersey club de la nova ona, on el que els rapejos flueixen sobre un beat més ballable del que ARRAP té acostumat al seu públic. No es la primera vegada que ARRAP i Eugeni Aguilar uneixen forces, ja van publicar un remix de la cançó Ara va de bo, inclosa al disc homònim editat al 2012.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €