Smoking Souls i Mai Mai aterren a Alacant

11013291_1016580511707118_2458512271418135682_oLes bandes de rock de Pego i València arriben a la ciutat d’Alacant per presentar els seus nous treballs. Smoking Souls estrenaran Nòmades (2015, Propaganda pel fet) a la capital alacantina després d’haver passat per València (obrint per a Berri Txarrak) i Barcelona entre d’altres. Mai Mai presentaran les noves cançons d’Arribar a Mart (2015, Flor y Nata Records), el primer llarga durada del grup de rock valencià, produït per Tono Hurtado i Eric Fuentes. Els dos discs han sigut destacats aquest mes de maig a Mondo Sonoro CV al seu Top10 d’àlbums.Smoking Souls i Mai Mai oferiran el concert a la sala Marearock d’Alacant el proper dijous 28 de maig. Les entrades tenen un preu de 5€ i es podran comprar a taquilla.

Amb Nòmades, Smoking Souls fan un vertader pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l’èpica del dia a dia. Un disc amb el què demostren perquè són un dels grups valencians que ha esclatat aquest 2014.

La banda valenciana de rock Mai Mai acaben de publicar el seu primer llarga durada. El nou àlbum porta per títol Arribar a Mart, i està produït per Eric Fuentes i Tono Hurtado. A més compta amb les col·laboracions de Joan Colomo, Miquel Landete ‘Senior’ i Carla Pérez, veu i guitarra de MOURN.

 

‘Fills de la nit’ – Smoking Souls

‘Oxigen’ – Mai Mai

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €