Cinema, dansa i música a l’XI edició de Pop al Carrer

Per l’estiu tot el món viu i la música i la cultura plenen els carrers dels pobles. L’XI edició del festival – o estivalPop al Carrer sota el títol «L’home i la màquina» arriba a Tavernes de la Valldigna. On? a la plaça de les Palmeretes, a vora mar, entre els dies 17 i 18 de juliol. Aquesta edició passa a ser Desllunat, com defineixen “un desensostrament d’arts en viu, un gabinet de curiositats a l’art i aire lliure: per veure’s i viure’s a la vora de la mar”.

Cartell_XI_Pop_al_CarrerEl cartell compta amb artistes d’ací i d’allà: el multi-instrumentalista francés Pierre Bastein i la seua orquestra d’autòmates sota l’espectacle Pierre Bastein & Mecanium; interessants i reflexives projeccions de cinema en super-8 i 16 mm amb ‘La Plaça Cinètica’ amb música i recitals en viu -gràcies a la col·laboració de Cineclub Pessic i Santiago Estruch; el valencià Llorenç Barber, impulsor de la música contemporània estatal i introductor del minimalisme musical; la formació CaboSanRoque; Mike Cooper, amb SlideSounds des de Gran Bretanya; música i espectacle infantil amb Marcel el Marcià; dansa contemporània de la companyia La Siamesa amb l’espectacle Diógenes, on la deshumanització de les societats industrialitzades entra en escena i ball.

L’XI edició de Pop al Carrer està organitzada per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, LaCasaCalba i la Mancomunitat de la Valldigna; i rep el suport de Pollos Planes, Teatre del Raval, Cineclub Pessic i Grupo F Burgos S.L entre d’altres. La proposta coral del festival ha buscat una mescla de públics i disciplines artístiques i l’accès és lliure. 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €