Las Naves celebra una nova festa del festival de migmetratges La Cabina

El Festival Internacional de Migmetratges La Cabina es consolida any darrere any amb la seua proposta única al panorama cinematogràfic valencià i estatal. El festival se celebra anualment a València i se centra en formats què no entren en la categoria de curtmetratges ni tampoc tenen la durada d’un llargmetratge, generalment entre els 30 i els 60 minuts. La selecció d’aquest festival es nodreix generalment de peces de caràcter independent adobades amb bona dosi d’originalitat i vingudes de diverses parts del món.

Per encarar la 8ª edició, el festival organitza el divendres 11 de setembre, a partir de les 20h, una nova festa de presentació en el Centre de Creació i Innovació Las Naves. Es projectarán dos migmetratges i es comentarà un tercer migmetratge de dubtosa qualitat en clau d’humor.

En primer lloc es projectarà La Teoria del Korso, pel·lícula finlandesa que ha guanyat premis de diversos festivals europeus. La Teoria del Korso es posa en la pell d’Elli, treballadora en un magatzem d’un suburbi finés a la recerca d’una millor vida. A continuació podrem veure Keeping Up with the Joneses, vinguda del Regne Unit amb una trama que mescla espionatge i crisi matrimonial. Dos aperitius per calfar motors d’aquest innovador festival, sempre atent a les noves tendències cinematogràfiques amb una qualitat molt comptetitiva.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €