El Teatre Micalet arranca la seua 20a temporada

Programació Teatre Micalet 2015

Hui comença la nova temporada del Teatre Micalet amb l’espectacle MATANT EL TEMPS, de la Companyia La Dependent, interpretat pel reconegut actor Joan Gadea en un monòleg carregat d’humor, música, i tendresa per reivindicar la comèdia.

L’obra està escrita per Pasqual Alapont i en paraules de l’autor “Les excentricitats de Joan ens fan riure, però també ens provoquen tendresa, perquè en el fons sabem que compartim les seues fòbies i preocupacions; la seua mediocritat és la nostra, i també ho és la voluntat de transcendència. Una travessia cap a la nostàlgia i cap a l’esperança, però també és una reivindicació de la comèdia i les ganes de compartir amb els amics la festa de la vida

És el començament d’una programació teatral molt intensa, que continuarà amb un clàssic del Teatre Micalet, Xavi Castillo i el seu CON LA IGLESIA HEMOS TOPAO II, un monogràfic en clau d’humor de bisbes, retors, papes, casos de pederàstia, declaracions homòfobes, i altres perles fines del món de l’església catòlica: la nostra, la bona… la de tota la vida.

I per al mes d’octubre la Companyia Purna Teatre ha dissenyat un spa. Del 7 al 12 d’octubre és el torn de SPAÑA de Xavo Giménez un espectacle homenatge a eixe ciutadà borrego que dóna l’esquena a la realitat i pensa que en Spaña es menja “com en ningún lao”. Que en Spaña es viu “com en ningún lao”…. Teatreteràpia de la bona.

Programació Teatre Micalet 2015Continua el mes amb l’actor Pep Ricart, qui torna a xafar l’escenari del Teatre Micalet amb el seu muntatge KÒKTEL MOLOTOV. Un espectacle escrit per Pep Ricart i Begonya Tena on l’actor interpreta un èsser humà encuriosit per tot: per la música, per la poesia, la filosofia, el teatre o la societat.

Del 23 al 25 d’octubre ens visita Iguana Teatre, companyia resident a Palma de Mallorca amb la seua obra WOYZECK de Georg Büchner, considerada un dels precedents directes del teatre modern. Un espectacle que farà tres úniques funcions i arriba avalat per la crítica i el públic mallorquí.

Acabem octubre amb un suggestiu itinerari a través de la figura i l’obra de Mercè Rodoreda. El 28 d’octubre arriba en una funció única CINC ACTRIUS LLIGEN RODOREDA una dramatúrgia de Pepa Juan, interpretada per les actrius valencianes Pilar Almeria, Empar Canet, Pepa Juan, Rosana Pastor i Amparo Vayà, acompanyades al piano per Irene Klein. I comencem novembre amb un espectacle de Patricia Pardo, circ i música tradicional valenciana amb EL FANDANGO DE MARX, un món de pallasses, equilibristes, jotes, fandangos, albaes i malabars.

El novembre continua amb dos espectacles de teatre. 1 HORA i 1/2 TARD, de Gerald Sibleyras i Jean Dell amb direcció de Rafa Calatayud de Pavana espectacles, una comèdia per arribar abans de que tot esclate entre una parella que porta 30 anys de vida en comú i IDIOTA, escrita pel reconegut autor català Jordi Casanovas i interpretada per Anna Sahun i Ramon Madaula. Un joc negre, divertit i ple de suspens. I el mes tanca a ritme de música amb els concerts d’Andreu Valor, Joan Americ i el grup valencià Mox.

Programació Teatre Micalet 2015El 25 de novembre el Teatre Micalet és seu del Projecte Circula, una iniciativa que naix amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa a nivell estatal. Una xarxa d’intercanvi artístic per trencar les barreres geogràfiques i que done projecció als nostres creadors. Es representaran les peces Incógnito i Saba de la companyia de dansa catalana Lali Ayguadé i Nicolas Ricchini.

I el desembre és temps de Nadal i d’estrenar PARAULES MAJORS, la producció de l’Horta Teatre. Un muntatge de Roberto García protagonitzat per Alfred Picó i Héctor Fuster per tractar els affairs de la política. També passarà pel teatre l’espectacle de percussió BRASS, BRASS, BRASS. El 20 de desembre seguirem homenatjant Ovidi Montllor amb el concert Ovidi al Cub.

Per tancar l’any arriba TWO LADIES OR Not TWO LADIES un cabaret fresc, desgarrador i hilarant i Dani Miquel de nou espera als més menuts amb AL NADAL, UN PAS DE PARDAL.

Programació Teatre Micalet 2015

  • 18-27 de setembre Matant el temps Cia La Dependent
  • 30 set-4 d’oct Con la iglesia hemos topao 2 Xavi Castillo
  • 7-12 d’octubre Spaña Cia Purna Teatre
  • 15-18 d’octubre Kòktel molotov Cia Pep Ricart
  • 23-25 d’octubre Woyzeck Cia Iguana Teatre
  • 29 d’oct- 1 nov El fandango de Marx Cia Patrícia Pardo
  • 4-15 de novembre 1 hora i 1/2 tard Cia La Pavana
  • 18-22 de novembre Idiota Sala Muntaner
  • 25 de nov Incógnito i Saba Projecte Circula
  • 27 de nov Concert Andreu Valor i Joan Americ
  • 13-16 de novembre Paraules Majors Cia L’Horta Teatre
  • 17-19 de novembre Brass, Brass, Brass Cia Spanish Brass
  • 20 de desembre Ovidi al Cub
  • 20 de des i 3 de gener Al nadal, un pas de pardal Dani Miquel
  • 23 de des al 3 de gener Two ladies Cia Marlia Teatre
  • 4 i 5 de gener Teatre per a bebés Cia Teatre Paraíso

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €