Sendes salvatges el nou disc d’Inèrcia

Inèrcia Sendes Salvatges TardorInèrcia torna amb “Sendes Salvatges” (Mésdemil, 2015) després de quasi 3 anys sense novetats discogràfiques. Un pas cap al rock alternatiu però sense deixar de costat la contundència que els caracteritza.

El “Sendes Salvatges” d’Inèrcia és una apologia del canvi. El canvi com a necessitat, com a factor determinant a l’hora d’evolucionar i avançar, així com la importància de perdre la por, de prendre decisions arriscades i d’afrontar les conseqüències amb coratge i coherència. La solució forma part de nosaltres mateixos i és més senzilla del que sembla.

Pel que fa a les lletres, també es pot veure una evolució. La majoria de cançons transmeten una sensació d’esperança i positivisme, inspirada pel canvi social i polític. Encara que les lletres deixen espai per a una interpretació oberta, el disc es podria dividir en dos blocs temàtics.

La presentació oficial del “Sendes Salvatges” d’Inèrcia tindrà lloc el este dijous 12 de novembre a les 22h a la Sala Matisse, acompanyats de Tardor i l’Home brut com a grups convidats. Les entrades les podeu adquirir anticipades ací mateix per 5 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €