Biano, Smoking Kills i Mai Mai a Sedaví

sedavíDesprés d’un octubre destroi, amb multitud de concerts a tot arreu, va vindre la calma. Recordeu el Trovam!, Mil Graus Festival, Fira de Cocentaina, Concert d’Alzira…? Ara, mentre esperem al Festivern, des de l’Ajuntament de Sedaví ens proposem tornar a calfar els nostres músculs i articulacions. Cal posar a punt la maquinària!

Al Pavelló municipal de Sedaví tindrà lloc una nit de concerts amb els valencians Smoking Kills i el seu reggae i dub, el rock dels Mai Mai i per finalitzar una de les sessions de Biano, el que fora DJ d’Orxata Sound System.

El concert de Sedaví en vídeos

Per a qui no conegueu algun dels grups, ací va l’apartat multimèdia! Vos deixem amb l’últim videoclip “Cançó d’octubre” de Mai Mai, el “Colp a Colp” d’Orxata i “Arena de playa” d’Smoking Kills per calfar motors.

El concert és gratuït i començarà a les 23h al Pavelló Municipal. Recordeu aconseguir la vostra invitació al Bar La Murta (Benimaclet) o a la Biblioteca de Sedaví.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €