Estrenem nova cançó de Verdcel tribut a Ovidi

VerdCel engega una campanya de microfinançament per editar el tribut a Ovidi, ‘Del cor a les mans’

Verdcel Ovidi Montllor TotSuma

Barrejant amb naturalitat influències modernes amb arrels mediterrànies, el projecte de cançó d’Alfons Olmo defensa una proposta cuidada fins el mínim detall.

Aquest 2015, que ha fet vint anys que l’Ovidi Montllor se’n va anar de vacances, VerdCel ha engegat un projecte de microfinançament per editar Del cor a les mans, una obra de tribut a la figura i obra del cantautor d’Alcoi. El nou treball de VerdCel serà un CD-DVD en directe del concert que van oferir el 12 de setembre, a l’Espai d’Art Tinta Roja, al bell mig del Poble-sec barceloní.

Per poder fer-ho possible VerdCel utilitzarà la plataforma totSuma per aconseguir 2.500 €. La duració de la campanya serà de només 23 dies, la meitat del que acostuma a ser habitual. La intenció de la proposta és que els mecenes reben les seves recompenses abans de les festes de Nadal. Les recompenses van des del disc en format digital a concerts de VerdCel, passant pel CD-DVD, llibres, una pel·lícula o il·lustracions i fotografies exclusives.

I per a que s’acabeu d’animar a participar en el micromecenatge estrenem en exclusiva a la Tresdeu “Montserrat“, una cançó que eixirà en aquest “Del cor a les mans” i que ja podeu gaudir donant-li al play!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €