Facebook, dis-me qui votes i et diré què t’agrada

gustos partits polítics facebook

La xarxa social més important del món, Facebook, ha elaborat un rànquing amb els gustos dels seguidors dels principals partits polítics en matèria de cinema, música, esport i televisió.

D’aquest rànquing veiem per exemple com els seguidors de Ciutadans solen veure el programa del Hormiguero, segueixen al Reial Madrid i a Rafa Nadal, escolten a David Guetta i segurament no es perdran l’estrena del Capítol VII de Star Wars aquesta setmana, ja que són fans de la saga galàctica.

Els seguidors del Partit Popular per la seua banda, també segueixen al Reial Madrid però en televisió prefereixen veure El Gato al Agua, escolten més al cantant Pablo Alborán i una de les seues pel·lícules favorites és Titanic.

Els seguidors del PSOE coincideixen amb els de el PP en gustos cinematogràfics i musicals, doncs Pablo Alborán i Titanic estan també en els seus principals interessos. Una altra coincidència és Iker Casillas, esportista que tots dos tenen entre els seus favorits. D’altra banda, els simpatitzants del PSOE són seguidors del Real Betis Balompié i el seu programa de televisió preferit és La Sexta Noticias.

Als seguidors de Podem, per la seua banda, els agrada el rock i les pel·lícules d’acció, ja que són fans de Extremoduro i una de les seues pel·lícules preferides és Pulp Fiction. El seu equip favorit és el FC Barcelona i l’esportista al que més segueixen és a Andrés Iniesta. A l’hora de veure la televisió, El Intermedio és el programa que més els interessa. En açò coincideixen amb Esquerra Unida, que també solen veure El Intermedio, però seria l’única coincidència. D’altra banda, els seguidors d’IU són majoritàriament del Atletic Club de Bilbao, escolten a Janis Joplin, els agrada Carles Puyol i una de les seues pel·lícules preferides és Amanece que no es poco, tota una declaració d’intencions…

Font: Facebook Newsroom – Televisión, Cine, Música y Deporte ¿Qué les gusta a los seguidores de los principales partidos políticos?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €