Lágrimas de Sangre visita València per 1a vegada

Lágrimas de Sangre LDSSi uno no se rinde” (New Beats, 2015) és la condició que serveix de títol al nou treball de la banda de rap combatiu Lágrimas de Sangre (LDS), i on trobarem vibracions caribenyes de les platges del Maresme, i els paisatges urbans de la Ciutat Comtal.

Precedits per l’èxit en l’àmbit underground del seu anterior treball “La Real Música Explícita”, que conté el tema “Cuando sale el sol” (més d’un milió de visites a Youtube), LDS presenten ara“Si uno no se rinde” a la Sala Extrem de Manises.

El disc consta de 15 tracks, assaonats amb col·laboracions de Blancs Wutan, Homes Lludriga, Sir J-KLZ1 (Estrany Weys i At Versaris) i Senyor Oca a les lletres, i de; entre altres, els integrants de Komando H (festa electro-rumbera) en els arranjaments musicals.

Demà 29 de Gener, podreu veure en directe als Lágrimas de Sangre (LDS) en la seua primera actuació a València. També actuaran El Momo, el Gordo del FunkKame, Base i Yon del Port de Sagunt. És a les 23h i les entrades anticipades estan a 8€, en taquilla 10€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €