[Llibres] El temps és mentida de Joanjo Garcia (Bromera)

Joanjo GarciaHui parlem de llibres. Més concretament de “El temps és mentida” de Joanjo Garcia. Joanjo fa una proposta original i transgressora amb aquesta obra. Es tracta d’un narrador jove que en poc de temps ha emergit amb força i s’ha fet un lloc entre els escriptors més interessants del País Valencià.

El protagonista d’”El temps és mentida” està decidit a fer una novel·la diferent. Serà «una narració cosida de preguntes en l’aire, una novel·la omnívora» que encara no sap del cert què devorarà. Els amics de Bromera ens han enviat un fragment de “El Temps és mentida” que podeu llegir a continuació:

El Temps es mentidaTinc entre cinc i sis anys quan una nit de tempesta em desperte de sobte i vaig a l’habitació dels pares perquè vull dormir amb ells. Del record sols rescate els últims moments que, amb els anys, he vestit amb llampecs i trons. No sé com hi arribe, ni sé què els dic. Només comprenc que tinc por, que no vull dormir sol, que la matinada guarda perills que preferisc estalviar-me. He oblidat què em responen, però la frase comença per no. Mon pare m’acompanya fins al saló i m’assenyala un passadís en tenebra que s’enfosqueix a l’altura de la porta de la meua cambra. Em gire per última vegada i li ho explique:
–Papa, tinc por.
–Por de què?
No conteste. Por de què, por de què? Tinc entre cinc i sis anys! Tinc por de les bruixes i dels fantasmes. L’escena deu succeir entre 1980 i 1981. Tinc por de les bruixes i dels fantasmes!
–Por de què? –somriu sorneguer mentre espera la
meua resposta.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €