Algemesí acull concert d’Aspencat, Vadebo…

Algemesí 2016La primavera comença a instal·lar-se i amb ella els centenars de concerts que inundaran les nostres comarques. Una de les grans mares de l’explosició dels concerts de primavera és Escola Valenciana que ja fa algunys anys que amb “La Gira” porta la música en valencià a cada comarca.

El pròxim divendres 22 d’abril emmarcat en les Trobades en valencià Algemesí organitza concert amb Aspencat, Vadebo i Nius de Nit.

La banda de la Marina Alta Aspencat, que ja porta el disc girat, ens presentarà l’elèctric “Tot és ara“. Vadebo mostarà al públic les noves cançons de “Actitud“, en el seu primer concert amb nou material. I tancarà la nit el grup local Nius de Nit que presentarà nou disc “Hahatay” (Mésdemil, 2016).

L’esdeveniment començarà a les 22:30h i les entrades tenen un preu molt reduït, només 5 euros. Les podreu aconseguir a Notikumi, la Llibreria Samaruc (c/Sant Josep de Calassanç 11. Algemesí) o la tendeta de Macondo a Benimaclet (c/ Utiel, 12. València).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €