Las Naves i Emilio Rivas porten al públic als carrers de Poblats Marítims

Emilio Rivas València

Las Naves proposa per a aquest cap de setmana, 4 i 5 de juny, una nova peça de teatre experiencial “Take a walk”, d’Emilio Rivas. Es tracta d’una altra nova producció pròpia de Las Naves, amb un format innovador en el qual l’acció es trasllada als carrers de Poblats Marítims. Amb açò Emilio Rivas cerca, segons ell mateix afirma, “que siga un viatge individual i íntim, enfront del viatge col·lectiu que suposa estar assegut en un pati de butaques”.

Un passeig escènic que arranca en l’edifici Veles e Vents perquè en paraules del director i autor de l’obra “des d’ací tenim un panorama general per després anar endinsant-se en el més xicotet. L’edifici és una espècie de mirador des del qual tenir una panoràmica oberta per a anar-nos després allunyant a altres llocs”. ‘Take a walk‘ tracta de donar una nova mirada a espais que, possiblement, moltes de les persones que participen en aquest passeig escènic ja coneguen però ara ho faran amb ulls d’estranger i guardaran records nous de cada racó. L’autor i director Emilio Rivas aconsegueix fer poesia del quotidià.

Per a aconseguir-ho, el director ha estat recorrent els carrers de Poblats Marítims durant dies per a xopar-se de la seua història i poder així crear la dramatúrgia de la peça. Amb aquesta nova producció, creada específicament per a las Naves, “volem relacionar-nos encara més amb el barri que ens acull. La mediació amb el nostre entorn, així com les propostes d’innovació escènica, configuren la linea programàtica de las Naves” apunten des del centre d’Innovació cultural. Emilio Rivas ha portat aquest mateix format a dos barris de Madrid i destaca especialment estar aquest cap de setmana a València, ja que “encara que viu a Madrid, sóc de Cadis i sempre he tingut una relació molt especial amb el mar”.

Las Naves ha produït, ‘Take a walk‘, ‘El fill que vull tindre‘, del Pont Flotant; i les coproduccions de ‘Cinema‘, de la Tristura; ‘Still life‘, de Taiat Dansa; i ‘Bad translation‘, de Cris Blanco; així com les residències estivals “Estiu en obres” per a ‘Carmen’ i ‘Dansar‘.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €