El Meruts Festival compleix 10 anys amb aquest cartellàs

Assemblea Joves Meruts Festival

L’any 2007 un col·lectiu de joves ontinyentins decidia trencar la closa i posar-se a covar alternatives en la seua ciutat. Ontinyent, niu de tants músics i artistes, assistia als inicis d’una efemèride que començaria a créixer any rere any fent pujar als escenaris grups locals junt a bandes valencianes i estatals de primer nivell al Meruts Festival.

Anys després creaven l’Assemblea de Joves Meruts, iniciant una nova aventura com a associació cultural d’esperit crític i autònom. Començarien a aportar el seu granet de sorra al llarg de l’any participant en festes de barri, organitzant cicles de xerrades, teatre, fires d’entitats, tallers, fent xarxa amb molts altres col·lectius d’arreu de les comarques.

10 anys de Meruts FestivalL’any 2014 tot va acabar eclosionant amb l’obertura de l’Ateneu popular Ca la Mera. A hores d’ara, des d’aquest xicotet espai d’autogestió, d’idees i expressions, meruts i merudes preparen la desena edició d’aquest festival que ha esdevingut una cita de referència en l’estiu musical valencià.

I per celebrar aquesta llarga dècada de música i activisme comptaran amb els Auxili, que tornen al seu poble. També amb Smoking Souls, El Diluvi, Funkiwi’s i Sva-ters que estaran presentant el seu nou disc “Simis“. Estigueu atentes a les seues xarxes socials perquè aquest 10 aniversari portarà moltes sorpreses. Fes-te ja amb l’entrada per només 6 euros i no et perdes el Meruts. El festival tindrà lloc el pròxim 23 d’Agost a l’Estadi Municipal “El Clariano”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €