Smoking Souls: «Estem tranquils, fem el que ens agrada»

Smoking Souls són una d’eixes bandes amb les que tinc una relació especial. La beneïda música va propiciar que ens coneguerem ja fa un grapadet d’anys, i xarrar amb ells sempre assegura una conversa estimulant i distesa. Smoking Souls però, són també una d’eixes bandes que avorreixen les repetitives entrevistes que durant l’any concedeixen per a promocionar el seu treball. Quan traguem la càmera no fan bona cara, però no ens costa molt convèncer-los de que no han de donar-li més trascendència. És una conversa entre amics i cerveses, i prompte aconseguim que es relaxen.

Carles, Pau i Bolu (s’han deixat a Miquel Àlvarez a casa) ens parlen del nou disc que ja pren forma, però també de les sensacions de l’etapa Nòmades, el seu últim disc, així com del que ha suposat el single ‘Nit Salvatge‘ en la seua trajectòria. Parlem també de drets laborals o inclús de la música que sona a la furgoneta en els llargs viatges per a tocar a Catalunya, on enguany han fet quasi tants concerts com al País Valencià.

El quartet reconeix la seua evolució estilística des d’un rock amb pinzellades hardcore fins a sonoritats que ballen al voltant de l’indie rock i el pop. Confessen que el single ‘Nit Salvatge’ els va servir per llevar-se prejudicis i avançar cap a nous terrenys sonors. Ara no entenen que una banda haja de mantenir-se fidel a una línia molt marcada. Smoking Souls han entés en la seua evolució que explorar nous estils no ha de significar renunciar a la seua essència rock. Estan tranquils i il·lusionats amb les noves cançons, i tot i que encara no tenen títol, afirmen que serà un àlbum llarg, amb més de dotze cançons. Ara però, encara tenen per davant alguns concerts abans d’acabar la gira i dedicar-se exclusivament a tancar-se a l’estudi amb Mark Dasousa.

smoking souls

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €