BellyHally, el duet de youtubers sobre moda i estètica

bellyhallyBellyHally són dues joves valencianes de 21 anys recent vingudes a l’univers de YouTube. Belly és de Godella (Horta Nord) i Hally de Serra (Camp de Túria). Afincades a València ciutat, només compten amb poc més d’un centenar de seguidors però la qualitat i edició dels vídeos fan que este duo prometa. Ambdues estudien disseny gràfic i precisament es van conèixer a la carrera. El per què l’estudien? Afirmen que els encanta el món audiovisual i ser creatives. Al seu canal BellyHally pengen Vlogs, Challenge, Tags, Unboxings, Hauls i Diy sobre moda, estètica, viatges i varietats. El repte, però, és afegir una secció sobre disseny gràfic.

Els seus noms complets són Belén Córcoles (Belly) i Carolina Gascón (Hally) i confessen ser compradores compulsives, sobretot a través d’internetEn el cas de Belén, el nom ve perquè li agrada que li diguen pel seu diminutiu i pel que fa a Carolina, el pseudònim ve d’un cognom autoacunyat des fa molt de temps: “Hallystringer”. Les seues aficcions són semblants i dues d’elles són dibuixar i la fotografia. BellyHally també són instagramers i a la xarxa dels filtres per excel·lència hi pugen imatges del seu dia a dia i estilismes.

Als vídeos quasi sempre es situen de la mateixa manera cara als usuaris: Belly a l’esquerra i de blanc, i Hally a la dreta i de negre. La dualitat de colors no és casual. Quan fan projectes en comú (vídeos i maquetacions) sempre els editen en blanc i negre i esta idea també l’han traslladat al projecte Youtube. La seua salutació és “Hey darlings!”, una expressió d’afecte anglesa que significa “hola volguts”.

BellyHally expliquen per què s’aventuraren fa 4 mesos a crear un canal a Youtube: “En passar tant de temps juntes i amb tant gustos semblants vam decidir crear un canal sense un contingut determinat, volíem fer de tot!”. L’únic vídeo de viatges que tenen és a Eivissa i no descarten viure una temporada fóra del país, aprendre idiomes i tastar comfunciona el gremi del disseny gràfic a l’estranger.

Les seues influències, diuen, són Happysunnyflowers, “per la seua simpatia i per com transmet bon rotllo”, DaretoDIY, perquè els agrada els seus “Do it yourself” i AroundTheCorner, perquè tambe són dues xiques youtubers i foren l’empenta per a dir “per què no nosaltres dos també?”.

El seu futur professional el veuen dedicant-s’hi al disseny gràfic, tot i que encara no saben a quina rama en concret. De moment, tracten d’integrar la seua tasca de dissenyadores a través de Youtube. Per a produir els vídeos ho fan des de casa de Hally i s’alternen a l’hora d’editar-los. Sempre apareixen les dos però de cara a esta setmana ja començaran a pujar vídeos individuals.

Porten només 4 mesos amb el canal però ja han rebut feedbacks des de Mèxic. De moment al canal només tenen 14 videos però la freqüència de publicació és setmanal, cada divendres. Ja hi ha challanges com el de menjar les “grageas” amb sabors dolents, els hauls per ensenyar noves adquisicions en moda o els Do it Yourself (fes-ho tu mateix) on ensenyen a fer manualitats com jerros decoratius.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €